Накопичувачі SSD

2189 ₴

Накопичувач SSD 960GB Prologix S320 2.5" SATAIII TLC (PRO960GS320)

Накопичувач SSD 960GB Prologix S320 2.5" SATAIII TLC (PRO960GS320)

1169 ₴

Накопичувач SSD 480GB Prologix S320 2.5" SATAIII TLC (PRO480GS320)

Накопичувач SSD 480GB Prologix S320 2.5" SATAIII TLC (PRO480GS320)

459 ₴

Накопичувач SSD 120GB Prologix S320 2.5" SATAIII TLC (PRO120GS320)

Накопичувач SSD 120GB Prologix S320 2.5" SATAIII TLC (PRO120GS320)

Товару немає в наявностi

Накопичувач SSD 512GB Prologix S360 2.5" SATAIII TLC (PRO512GS360)

Накопичувач SSD 512GB Prologix S360 2.5" SATAIII TLC (PRO512GS360)

Товару немає в наявностi

Накопичувач SSD 256GB Prologix S360 2.5" SATAIII TLC (PRO256GS360)

Накопичувач SSD 256GB Prologix S360 2.5" SATAIII TLC (PRO256GS360)

Товару немає в наявностi

Накопичувач SSD 1TB Prologix S360 2.5" SATAIII TLC (PRO1000GS360)

Накопичувач SSD 1TB Prologix S360 2.5" SATAIII TLC (PRO1000GS360)

SSD-накопители